Friday, 1 April 2016

Kakak Hannah & Abang Hadeen

Assalammualaikum

Hai readers!ade lagi ke pembaca blog aku???hahaha..last entry 16 disember..amboiii sangat dah dekat 4 bulan..takpe itu kira tak lama..takleh lawan la rekod sebelum ni setahun lebih tak update hahahhaa..

Setiap kali pregnant mesti allergic dengan blog..hahaha..tapi yg ketiga ni alhamdulillah lah dah 4 bulan lebih masih mampu ha update blog..alah pun dah kurang..cuma hb low tu yang rasa penat je..isnin baru ni checkup dah 18 minggu 3 hari...dah dengar jantung baby..bahagia sangat dapat dengar..setiap kali pregnant pun excited walaupun pregnant yang ketiga..gituuu perasaan mak-mak ni..hehehe

Reaksi kakak nak dapat adik lagi???happy sangat dia..tiap hari tanya lambat lagi ke baby mama ni nak keluar..lepas tu nak adik girl macam dia..mesti tak larat la tu kena buli dengan hadeen tu..hahaha..hadeen pulak makin manja sejak nak dapat adik ni..bila cakap dalam perut mama ada baby, pap! dia tepuk perut aku..jeles le tu..hahaha..


 dah besar dan banyak akal tau budak hadeen ni sekarang..manja sangat sebab ade opah dengan maksu layan je kehendak dia..haha


mak suruh senyum dia buat muka pulak..eee

Oklah korang..cukup lah perasmian blog setelah 4 bulan tak update..nanti sembang lagi eh..

BAI!


7 comments:

mrs kayrul said...

Rambut hadeen cantikla...nampak comel la

safurara said...

lols. pon boleh! hahaha

DYatie ABakar said...

Dekat nak sama tinggi dah dua beradik ni ha nez..

Kakzakie Purvit said...

Tak kisahlah dah 4 bulan ke bila dah ada keselesaan bolehlah update lagi
Paling tidak tepek ajelah gambar dua permata comel sementara nak menanti yg satu lagi:)

Cik Puan Mimi said...

Wowwweiii hebatttt!! Update lagiii. Rajin sikittt hahaha

Liyana said...

congrats anez!
iols nak rest dulu 2 tahun ahaha

Cik Puan Eka said...

alhamdulillah tahniah kak anez. Dah masuk ketiga dah ye hehe ternanti gak mana kak anez ni lama tak update hehehe