Wednesday, 4 May 2016

Goodies Bag Yang Best!

Assalammualaikum

Alhamdulillah goodies bag untuk fun day GBSB kami haritu ramai yang seponsor..macam-macam ada tau dalam goodies bag tu..best sangat..barang semua berguna dan makanan yang dapat tu memang sedap sangat..korang kalau cari idea goodies bag untuk apa-apa event, cari lah barang yang berguna..jangan la bagi benda yang orang buang je..membazir tau..bagi benda yang boleh pakai atau makan..berbaloi tetamu bawak balik

Contoh nya pin tudung ni..comel kot kalau letak dalam goodies bag korang..bagi kawan-kawan atau saudara mara terdekat..mesti dorang suka sangat..


unik kan corak dokoh ni..klasik sangat..suka suka suka

Terjah IG ni korang


atau 

WA 012-6823658

bukan pin tudung je jubah budak pun ada..jom cuci mata raya nak dekat ni..


Selain tu korang boleh bagi towel muka ke..yang leh sulam cantik-cantik macam ni..perghhh berbaloii oii tetamu dapat..aku suka dapat towel gini..ada anak-anak ni berguna sangat lah towel macam ni hehehe..

huaaaa cantik kannn..buat hantaran pun lawa sangat tau

Jom tengok IG beliau..macam-macam design ada tau..


atau

WA 019-4781804

tengok cantik nye letak atas dulang hantaran

Bagi korang yang suka kan barang-barang homemade ni boleh lah bagi bekas tisu yang comel ni..100% homemade owner dia jahit sendiri tau..takde lah tisu berterabur dalam beg kan..bukan bekas tisu je macam-macam ada lagi..jom lah terjah IG beliau..


atau

WA 019-2678685

kemas jahitan dia tau..pasti korang puas hati

aku berkenan bekas tempat charger hp ni..senang kan charger gantung je takde lah anak-anak main wayar charger tu..

Bawang goreng ni pulak korang kena cuba lah..aku tak suka bawang goreng tau..tapi aku boleh makan bawang goreng ni macam kerepek bawang..budak hadeen pun berhantu makan bawang goreng ni hahaha..bawang goreng ni pun 100% homemade tanpa pengawet dan sangat berkhasiat..

ni lah bawang goreng nye...sedap sangat!ha yang sebelah tu perfume..wangi gila kot..aku pakai sampai petang..lembut je bau dia..cuba lah korang, macam perfume berjenama tau..

Pekasam daging pun beliau ada jual..itu lagi lah..kalau korang diet, jangan lah makan..silap haribulan seperiuk nasi boleh habis tau..ni nak bulan puasa ni aku nak buat stok..selera kot makan masa sahur..lagipun jimat masa..goreng telur makan dengan nasi panas-panas..perghhhh..nikmat!jom serang IG beliau!


atau

WA 019-4603039

cupcake ni sesuai sangat lah korang buat goodies bag..sedap dan moist sangat

bukan cupcake je, lasagna dan frozen food pun ada..korang wassap jer nombor tertera tu ok..

ni ha lagi satu paste mee bandung..tak payah tumis..masuk air jer..pecah kan telur letak lah udang ke ayam ke..sesuai sangat lah kita mak-mak yang bekerja ni yang sokmo nye kejar masa..hahaha

Jom terjah FB beliau



Oklah semoga bermanfaat kepada korang..nanti sembang lagi 

BAI!


2 comments:

CikNaa said...

tengok balik sume makanan alamak ai sedapnya..

Cik Puan Eka said...

bawnag goreng tu nampak sdap je. makan ngan nasik panas ke mee bandung ke perghhhh