Thursday, 13 September 2018

Cheezas Cheese Powder

Assalammualaikum

Haii korangg..aku update lagi sebab nak review cheezas cheese powder yang sedap ni!..pertama sekali aku nak ucapkan terima kasih banyak2 kepada Cheezas Cheese Powder HQ sudi seponsor untuk goodies bag family day gojes haritu..cheezas cheese powder ni senang sangat penyediaan nye tau..cuma tambah air panas je..kalau suka cair sikit, lebih kan air..kalau suka pekat letak air sikit je..senang amat kan!sekejap je dah boleh ngapp..sedap pulak tu korang..boleh buatkan bekal anak pergi sekolah, untuk breakfast ke..minum petang ke..sesuai sangat..kita mak2 ni memang taknak benda susah2 ni..kalut dengan anak lagi..benda mudah macam ni memang mak2 suka sangat la..jom layan gambar..

pagi tadi breakfast aku goreng kentang dan buat sos cheezas ni..rasa dia perghhhh menjilat jari tau!berebut makan dengan bapak budak dan budak2 tu *_____*

bekal hannah bawak sekolah..nak makan dengan kawan katanya

boleh beli secara borong jugak tau korangg

Terliur kan korang?!hahaha..Kalau korang nak order boleh terjah
IG : cheezascheesepowder_
FB : Cheezas Cheese PoWder HQ 
Contact no : 013-5882045

OK lah korang nanti sembang lagi..
BAI!

No comments: