Thursday, 13 September 2018

Idea Goodies Bag

Assalammualaikum 

Hai korangggg..setiap kali famday gojes mesti ada goodies untuk mak2..samada sponsor dari kalangan mak2 sendiri atau dari pihak luar..jadi yang sponsor kita akan review seikhlas hati..so entry ni aku nak review lah sikit2 apa yang ada dalam goodies bag yang kami dapat balik dari famday haritu. Semoga boleh beri idea pada korang nak buat goodies untuk apa2 majlis nanti..

Ni semua dalam goodies bag tau..banyak kan!tq tau semua yang sponsor..hanya Allah yang dapat membalas jasa kalian semua..

Ni lebih details sikit gambar dia

Bag pink yang comel dari @letsfunbag_ dan @letsfunbox besar tau bag dia bagi..macam2 boleh isi..selain bag dorang ada juga jual homemade craft set..comel2 set dia boleh buat bersama anak2..korang terjah ok instagram dia nanti..


Deodorant amway ni pula dari @littlebambam17 TQ sudi seponsor deodorant amway ni!Best deodorant ni sampai ke petang tahan nye..pocoyo yang terbaring tu pon dia ade jual..whatsapp sis dilah ni ye +6012-7275531 ❤️

INFO G&H Deodorant 

Terbaik di pasaran selama 42tahun
✅ mesra solat- water based
✅ organik
✅ perlindungan bau badan 48jam
✅ ketiak cerah 
✅ jimat tahan hingga 8bulan (min 4bulan)
✅ bau cekam pun boleh hilang-->sapu pada kaki cenggitu




Pomade TANPA BAHAN KIMIA ni pula dari @bydolceryna .TQ eira sudi seponsor pomade ni!dah la wangi lepas tu bukan hanya sekadar minyak rambut tau..sebelum pergi sekolah elok pakai sbb eo rosmary dgn eo cedarwood elok untuk memory dan otak..

Bahan2 Pomade ni antaranya
VCO
Eo rosemary
Eo cedarwood
Eo geranium
Eo lavender

Whatsapp je eira untuk info lebih lanjut ok +6019-5205540 ❤️


TQ nurul nabilah seponsor pin pony yang comel sangat ni!bukan anak2 je suka mak2 pon happy ha..sekarang kan musim anak2 minat kartun pony kecil ku kat astro tu..so mak2 boleh beli untuk anak2 mesti dorang teruja gila..ni pon hannah berebut dgn mama nak pin poney ni haha whatsapp cik nurul nabilah ye 011-26216226 insyaAllah cepat tau dia reply ❤️😍

model pin pony haha



comel kan.mak pon suka haha

Terima kasih Daging Salai Smoka Hous @smoka_salai sudi seponsor potluck famday kami petang sabtu haritu..alhamdulillah sedap sangat..daging lembut..mak2 kalau nak mudah boleh beli daging salai ni tinggal masak je tak perlu dah rebus2..boleh whatsapp en husnul azam untuk order ok 0196014371 ❤


@crunchysweetpopcorn tq seponsor popcorn untuk goodies mak2!..sesuai sangat di jadikan goodies untuk kenduri kahwin, untuk birthday, untuk family day dan segala majlis lain lagi..sedap sampai mak nye tak sempat rasa..haha whatsapp en shafiq 018-2020086 untuk order ok



Terima kasih banyak juga kepada 

@dapurnanafarhana & @nana.youngliving.eo seponsor bekas pin dari SSF
@kiddoganic sponsor brooch & pencil case
@coway.by.erina sponsor pen coway
@sweet.byciknaa sponsor roti golok
@sodap.sdp & ckin sponsor kitchen towel
@sambalmenyengat sponsor sambal siong
@happyartbyumie sponsor keychain 
@sugarlandbyrara & khai seponsor apron
@homemade.babycookies sponsor FM & cermin comel
Az sponsor tasbih digital
Aini sponsor nasi kerabu

Oklah korang nanti sambung lagi..
BAI!


1 comment:

wawa yusoff said...

weyyy. deodorant amway tu best gile!